Je kunt je Notiondesk-abonnement op elk moment zelf opzeggen, je hoeft hiervoor geen contact op te nemen met de klantenservice. Door opzeggen worden toekomstige kosten stopgezet en wordt je huidige abonnement beëindigd.
Annuleer je abonnement
- Ga naarWerkruimte-instellingen en open het tabblad Facturering . Hier beheert u uw werkruimte, teamleden en facturering.
- Klik op 'Abonnement beheren' . Je wordt doorgestuurd naar een beveiligde Stripe-pagina.
- Klik op Abonnement annuleren .
- Bevestig de annulering.

Zodra uw abonnement is bevestigd, ontvangt u een bevestigingsmail en wordt de einddatum van uw abonnement weergegeven op uw factuurpagina.
Wat gebeurt er nadat je annuleert?
Je abonnement blijft actief tot het einde van de periode waarvoor je al betaald hebt, zodat je tot die datum toegang behoudt tot de betaalde functies. Na afloop van die periode wordt je helpcentrum overgezet naar het gratis abonnement.
Je artikelen en collecties blijven hoe dan ook in je Notion-werkruimte staan; het annuleren van een Notiondesk-abonnement verwijdert nooit content uit Notion.
Plan wijzigen in plaats van annuleren
Als het abonnement meer is dan je nodig hebt, in plaats van dat je het helemaal wilt stopzetten, kun je via dezelfde factureringspagina overschakelen naar een kleiner abonnement met de optie 'Abonnement wijzigen' . Je helpcentrum blijft dan actief en je betaalt automatisch bij je volgende verlenging.