
Teraz możesz wyświetlić podgląd swojego centrum pomocy w trybie ciemnym i jednocześnie je dostosować!
Przełączaj się między trybem jasnym i ciemnym bezpośrednio z podglądu personalizacji, aby sprawdzić swoją markę, kolory i układ przed zapisaniem.
Aby wypróbować tę funkcję, przejdź do Ustawienia > Dostosuj .