Możesz samodzielnie anulować subskrypcję Notiondesk w dowolnym momencie, bez konieczności kontaktowania się z działem pomocy technicznej. Anulowanie uniemożliwia naliczanie przyszłych opłat i powoduje wypisanie z obecnego planu.
Anuluj subskrypcję
- Przejdź doUstawień obszaru roboczego i otwórz kartę Rozliczenia . Tutaj możesz zarządzać obszarem roboczym, członkami zespołu i rozliczeniami.
- Kliknij „Zarządzaj subskrypcją” . Zostaniesz przekierowany na bezpieczną stronę Stripe.
- Kliknij Anuluj plan .
- Potwierdź anulowanie.

Po potwierdzeniu otrzymasz e-mail z potwierdzeniem, a na stronie rozliczeniowej zostanie wyświetlona data zakończenia planu.
Co się dzieje po anulowaniu
Twoja subskrypcja pozostaje aktywna do końca opłaconego okresu, więc do tej daty zachowujesz dostęp do płatnych funkcji. Po jej zakończeniu Twoje centrum pomocy przechodzi na plan bezpłatny.
Twoje artykuły i kolekcje pozostają w obszarze roboczym Notion, anulowanie subskrypcji Notiondesk nigdy nie powoduje usunięcia treści z Notion.
Zmiana planu zamiast anulowania
Jeśli plan jest droższy niż potrzebujesz i nie chcesz z niego całkowicie zrezygnować, możesz zmienić go na mniejszy na tej samej stronie rozliczeniowej, korzystając z opcji „Zmień plan” . Dzięki temu Twoje Centrum Pomocy pozostanie aktywne, a opłata zostanie dostosowana przy kolejnym odnowieniu.